Fragt & Levering

Levering og fragt

Hos Hipd.dk har vi hurtig og fleksibel levering. Størstedelen af vores kunder modtager deres plakater dagen efter bestilling, men da det ikke er os selv der leverer din pakke til døren, kan vi desværre ikke stille garanti. Vi bestræber os dog altid på at få ekspederet din ordre hurtigst muligt, og får desuden et ‘Track and Trace’-nummer sammen med din ordrebekræftelse, så du kan følge din pakke.

Hvis du har en hastebestilling, vil vi meget gerne hjælpe. Gør blot opmærksom på dette i ordrebemærkningen, eller kontakt os på vores kontakt side, så ser vi hvad vi kan gøre for at få den hurtigere igennem systemet.


Der er ikke noget mere ærgerligt end at modtage en ødelagt plakat, så vi gør selvfølgelig alt for at ruste plakaterne til deres rejse ud til dig. Vi har derfor fået specialproduceret plakatrør der er ekstra tykke. Derudover sørger vi altid for at rulle plakaten med et stykke silkepapir, der beskytter enderne på din plakat mod stød, og overfladen mod ridser. Med andre ord gør vi alt hvad vi kan, for at dit produkt når frem intakt.

Alle vores produkter sendes med Post Nord, og alle fragtløsninger indeholder Track & Trace, så du kan følge din pakke hele vejen fra start- til slutdestinationen.
Vores fragtløsninger ser ud som følger:

Med omdeling (sendes direkte til din dør)
Inkluderer Track&Trace og koster 50,-

Uden omdeling (vælg den pakkeboks eller det posthus der ligger nærmest)
Inkluderer Track&Trace og koster 35,-

Husk at du får fri fragt når du køber for mere end 399,- fra vores webshop!


Vi glæder os til at ekspedere din ordre! :)
Information Om hipd.dk

Hipd.dk startede i december 2015 med en mission om at ændre danskerne indretning fra traditionel nordisk, til citatplakater med far-humor og farverige baggrunde.

Hver plakat er håndnummereret og lavet i begrænset oplag. Nogle af vores citatplakater blev begrænset til 1000 stk som fx. Tarteletter, Love like no Odder, Fårsatan du er lækker.

Hipd.dk tog hurtigt fart og idag har vi afsendt mere end 15.000 ordre til 17 forskellige lande rundt i verden.

Kundeservice

Skulle du have spørgsmål vedrørende en ordre eller vores produkter kan du kontakte os på mail eller tlf.

Mandag: 14.00 - 17:00
Tirsdag:  14.00 - 17:00
Onsdag:  14.00 - 17:00
Torsdag: 14.00 - 17:00
Fredag:  14.00 - 17:00

hipd.dk   |   Sct Mortens Gade 4   |   4700 Næstved   |   +45 60 70 70 81   |   info@hipd.dk
0